Catering Łódź

Dania główne

Dwa domowe steki a'la burger,

ze świeżymi warzywami, w otoczeniu frytek (400g.)

( Two homemade steak a'la burger, with fresh vegetables, surrounded by chips

                          26,-

 

Lazagne po Bolońsku

pod płaszczem z beszamelu i parmezanu (350g.)

(Lasagne Bolognese
under the umbrella of the béchamel sauce,

and parmesan cheese)

                           26,-

 

Wegetariański duet krokietów pieczarkowo-warzywnych podany z czystym barszczem czerwonym (200g.)

(Vegetarian duo croquettes with mushrooms,

and vegetables, served with red borscht )

                           21,-

 

Filet z marynowanej karkówki podany na sosie demi-glace z czeskimi knedliczkami(350g.)

(Marinated pork fillet served on a demi-glace sauce with Czech bread dumplings)

                            28,-

 

Polędwica podana na białych szparagach, z winnym sosem serowym (200g)

 (Sirloin served on white asparagus, with wine- cheese souce}

                            27,-

 

 Grillowany stek z piersi kurcząt, podany z dipem coctilowym (200g)

 (Grilled chicken breast, served with cocktail sauce)

                            23,-

 

Rostbeef w królewskim rozmiarze na sosie z zielonego pieprzu (250g)

 ( Rostbeef the royal size, served on green pepper sauce }

                            39,-