Przystawki zimne
Menu Arcadius Restaurant
Talerz rozmaitości "czerwone wino"
(marynowany łosoś,szynka parmeńska,
sałata vinegrette z suszonymi pomidorami,
ser camembert z żurawiną)
Plate varieties “red wine”
(marinated salmon,Parma ham,
salad with sun-dried tomato vinaigrette,
camembert cheese with cranberries)
32,-
Łosoś wędzony podany na sałacie,
z cytrynowym vinegrette i cząstkami jajka
(Smoked salmon served on a bed of lettuce
with lemon vinaigrette and egg particles)
24,-
Carpaccio z wołowiny, z oliwkami i kaparami
(Pink roast beef carpaccio with olives and capers)
27,-
Sałata z grillowaną piersią kurczęcia,
podana z dipem ziołowym
Salad with grilled chicken,
served with herb dip
24,-
Wszystkie dania podajemy z gorącym pieczywem tostowym i masłem
(All dishes are served with hot bread toast and butter)