Catering Łódź

Przystawki zimne

Talerz rozmaitości "czerwone wino"

(marynowany łosoś,szynka parmeńska,

sałata vinegrette z suszonymi pomidorami,

ser camembert z żurawiną)

 Plate varieties “red wine”

(marinated salmon,Parma ham,

salad with sun-dried tomato vinaigrette,
camembert cheese with cranberries)

                   32,-

 Łosoś wędzony podany na sałacie,

z cytrynowym vinegrette i cząstkami jajka

 (Smoked salmon served on a bed of lettuce

with lemon vinaigrette and egg particles)

                   24,-

 Carpaccio z wołowiny, z oliwkami i kaparami

 (Pink roast beef carpaccio with olives and capers)

                   27,-

 Sałata z grillowaną piersią kurczęcia,

podana z dipem ziołowym

 

Salad with grilled chicken,
served with herb dip

                   24,-

Wszystkie dania podajemy z gorącym pieczywem tostowym i masłem

(All dishes are served with hot bread toast and butter)